ÉNRENDSZER-ALAPOZÓ PROGRAM

ÉNRENDSZER-ALAPOZÓ PROGRAM

JELENTKEZEM


Az ÉRA programot Neked ajánlom, ha nem csak egyszerűen dolgozni szeretnél magadon, hanem végre érteni is akarod, hogy mi miért működik, úgy, ahogy, és ezáltal radikális előrelépést akarsz tenni az életed alakításában. Először is mentálisan fogsz túlnőni magadon, az elméd alapvető, hétköznapi működésének megértése révén - legalábbis ez az alapja mindennek, amit a programban el fogsz sajátítani.

De mi történik közben az agyadban, a testedben, mi az, ami mindezt támogatja, vagy épp miért történik meg újra és újra a túloldal - az önszabotálás?
Az ÉRÁ-ban nem csak technikákat kapsz, hanem magyarázatokat is a működésükre, a saját működésedre, ezáltal könnyebb lesz bármikor visszatérni a tanultakhoz, a belső munkához, és ezentúl könnyebb lesz felismerni, hogy mivel van dolgod - ezáltal felülírni azt a pillanatban és hosszútávon is.
Ha mindez érdekel, olvass tovább, és igyekszem minél részletesebben bemutatni az ÉRA programot!
Fontos: A programhoz való hozzáféréshez Google fiók szükséges (g-mail-es e-mail cím), hogy hozzá tudj majd férni a videós anyagokhoz! :)

Szóval...
...igen sokszínűen tudjuk pompásan elgáncsolni saját magunkat mentálisan. Ismered ezt a jelenséget? :)
Pl. Ezerszer érezted, hogy végre hiszel magadban, mégsem történt semmi? Mered akarni, amit akarsz? Mersz arra gondolni, hogy akarhatod? Megengedsz magadnak ilyesmit, vagy már rég eltemetted ezt a teremtő képességed valahol mélyen?

A szabadságunk alapszükséglete, hogy érezhessük, hogy alkalmazni tudjuk a saját, belső erőnket, azaz, hogy amit a tudatunkkal kitalálunk és magunk előtt látunk, akarunk, azt véghez is vigyük - "azt" csináljuk és "olyanná" váljunk.
Az alappillére, hogy legyen egy kitűzött cél, egy álom, egy élet, amit élni akarunk.

Azt gondolom, sőt, tudom, hogy a modern embertől teljesen más működést várnak el, mint őseinktől, ezért teljesen másban találjuk meg a szabadságunkat és az erőnket, valamint a kiteljesedés élményét.

Se a túl sok, se a túl kevés nem kielégítő. Mindkettő megzavaró a maga módján. Létezhet az életünkben hiányállapot és túlcsordulás is, de ha csak "mellesleg" léteznek, az teljesen más, mintha közük lenne az álmunkhoz, a céljainkhoz.
Az ember az optimális célokkal lubickol a mindennapjaiban.
Csak az egyén tudja, hogy neki mire van szüksége az életében, hogy ki ő, ki akar lenni, milyen emberként akar egy miféle életet leélni, mikor lenne büszke magára 90 éves korából visszatekintve.

Az ÉRA programban több oldalról viszgáljuk mindezt.

A témakörök 3 blokkra vannak osztva. A blokkokat a következő rövid videóban meg is nézheted (ha épp nem tudod, vagy nem akarod lejátszani, nemsokára írott formában is olvashatsz a tematikáról):


A program nem a "sok" vagy a "kevés" ellen van, sem pedig ezekért (sok öröm, kevés bánat, sok pénz, kevés szenvedés, stb.). 
Nem erre fókuszálunk, mert úgy gondolom, ez a fókusz nem elég precíz, és könnyen tévútra vihet. A stabil optimálisra fókuszálunk.

Nem a habos-babos "boldogságra", hanem a hétköznapi énkompetenciákra elégedettségre. Arra a típusúra, ami 90 éves korodból visszatekintve is olyan érzéssel tölt el, hogy "Igen, ezért megérte leélni ezt az életet."

Semmi elvakító hedonizmus, mégis a szenvedély a fő cél. Egy egészséges, stabil és optimális szenvedély, mint a hosszan felszívódó C vitamin.

Mersz akarni egyáltalán ilyesmit?

Az ÉRA programban megtanulhatod, hogyan lehet mindezt úgy akarni, hogy közben szenvedélyesen éled az életed,
de nem emészt a bűntudat, a kisebbségérzés, nem sodor akaratlanul tévútra az élvhajhászat, vagy a társadalmi befolyásoltság, az egyebek.
Igazán önmagadként létezhetsz, a saját vágyaidat követve, magabiztosan, rugalmasan alkalmazkodva a változásokhoz.

Mered akarni ezt? 

Ha máris kedvet kaptál, katt a gombra: JELENTKEZEM

Indulj bármilyen fázisból, akár onnan, hogy azt sem tudod, van-e benned akarat, vagy mit akarsz, vagy tudod, mit akarsz, de folyton visszaesel, vagy haladsz már az úton, de vánszorogva, túl sok és nem a jó fajta szenvedést megtapasztalva, ez a program segíteni fog helyretenni a benned lévő "akarom-rendszert".

Ismerd meg a működéset, vedd észre ezentúl, hogy miben sántikál, írd át az álmaidnak megfelelően, és érd el végre a nagy áttörést abban, hogy hogyan érzed magad az életedben, hogyan gondolkodsz magadról és a körülményeidről, szabadulj fel az áldozatmentalitásból, az igazságtalanság-érzésből.

"Tényleg ennyi lenne az élet?" - volt már ilyen gondolat valaha a fejedben?  
Ha igen, tudd, hogy nem veled van a baj! Egyszerűen mást vár el a mai világ, mint a régi. Minden benned van hozzá. Ha gondoltál már az előző kérdésre akár egyszer is, nem kérdés, hogy ez a program neked is szól.

DE MIRŐL IS LESZ SZÓ? -TEMATIKA-


-Elakadásfeltárás - Először is egy jóleső panaszkodással fogunk kezdeni, ami felfejti, hogy mivel is lesz dolgod az elkövetkezendő 2 hónapban. Ezt a jóleső panaszkodást, az ebből származó információkat aztán rögtön megtanuljuk az előnyünkre fordítani! A PDF segítségével felfejtheted, hogy az életed mely területein vannak jelen egyértelmű vagy rejtett elakadások. Vajon tisztán látod, mely területek elakadásai vannak rád a legnagyobb gátló hatással? Hogyan épülnek egymásra az elakadásaid? Csinálj az elakadás-káoszból egy áttekinthető rendszert!

-Célkitűzés, célkeresés, álom - Nem csak célokat keresünk, hanem mindenekelőtt az Álmodat fejtjük fel. Hogyan lehet "rosszul" és hogyan lehet ezt "jól" csinálni? Hogy lehet úgy csinálni, hogy utána szanaszét szabotáld magad, és ezt hagyd is, és hogyan lehet úgy csinálni, hogy ezentúl ne álljon közéd és az álmod közé semmi, még a saját elméd se? Mit kezdj aztán vele? Hogyan kezdd el? Miért fontos a professzionális álmodás és célkitűzés? Hogyan kell megfelelő lépésekre bontani? Mitől leszel inspirált az úton? Mi van, ha letérsz róla? Mi van, ha nem tudod, mi a neked való? Mi van, ha félsz elkezdeni? Mi van, ha mindezt könnyedén és élettel telien akarod csinálni? Inspiráltan, könnyedén? "Szabad ilyet akarnom egyáltalán?" Hogyan ne szégyelld magad az álmaid miatt?

-Agyunk a mindennapokban - Hogyan és miért gáncsolod el magad nap mint nap? Mitől olyan borzasztó nehéz haladni, előrelépni, tudni, hogy mit akarsz, bátornak és magabiztosanak lenni? Hogyan lehet elfogadni, hogy neked akár jó is lehet az életed? De olyan igazán, bőségesen telt, sokszínű, inspirált, játékos, könnyed életed? Tudtad, hogy nagyon sokunk küzd azzal, hogy megengedje magának ezeket a gondolatokat és vágyakat? Ismerd meg a leleplezés és az elfogadás módját, hogy hogyan kell megengedned magadnak, hogy mindezt szégyentelenül akarhasd és kész!

-Gondolkodási modell - Hogyan teremtsd és formáld a gondolataiddal a világodat, a hétköznapjaidat? Megismerted, hogyan leplezd le az önszabotálást, de mit kezdj vele ezután? Az egyik legfontosabb témaköre a programnak, az alapmódszer, amit aztán a többi témakörre és életterületedre is alkalmazni tudsz majd. Gyakorlást igényel, de ne aggódj, egyszerűbb, mint gondolnád! :) Ha attól félnél, hogy "majd én megmondom, hogy te mit gondolj", megnyugtatlak: Te leszel az egyetlen, aki meg fogja neked mondani, hogy mit akarj gondolni. A program csak egy rendszert kínál, ami fogja a kezed a folyamatban.

-Tervezéstechnika - Idő- és energiamenedzsment. Hogyan tervezz inspiráltan, szenvedéllyel úgy, hogy könnyedén kövesd a céljaidat? Ekkorra már meghallgathattad, miért fontos álmodni, és rájöttél, hogy az álmodás akkor működik a legjobban, ha megengeded magadnak, hogy egy kis rendszerező-matekkal fűszerezd meg, olyan gondolattal megspékelve, hogy mindez inspiráló és biztonságot nyújtó lehet! Te is utáltad a tervezés gondolatát? Én rettentően. Megmutatom, hogyan változott ez meg drasztikusan az életemben :).

-Önismereti alaphiedelmek - Hogyan lehet félreismerni az önismereti munkát? Mi a célja az önismereti munkának és hogyan alapozd meg? Hogyan indulj el? Természetesen nem fogom tudni átadni az önismeret egészét, ezért nem is próbálkozom, hiszen ez egy élethosszig tartó folyamat. Pont ezt a mechanizmust igyekszem átadni neked az énrendszered megismertetésével (a részeivel, szintjeivel), proaktív énteremtési technikákkal, alapszintű és modern felfogású önismereti feladatokkal. Szóval kivé akarsz válni? Az önismeret valami olyasmiről szól, hogy milyen döntéseket hozunk azzal kapcsolatban, hogy kikké akarunk válni, kik akarunk lenni gondolkodásban, érzéseinkben, tetteinkben (és nem-tetteinkben). No persze ez sem ilyen egyszerű, hisz alapvetően a gondolataink nem mi vagyunk! ;) Tudj meg többet és tedd rendbe a dolgot a program segítségével!

-Modellgyakorlatok - Azaz hiedelemformálás különböző altémakörökkel kapcsolatban, az életed területein mint pénz, szokások, egyenrangú emberi kapcsolatok, hétköznapok, önazonos otthon, stb. a gondolkodási modell alkalmazásával.

-Asszertivitás, erőszakmentes kommunikáció - Önmagunkkal és embertársainkkal való egészséges és hatékony kommunikáció fogásai, technikái, hozzáállás-formálás ["az elegánsan határozott empatikusság"], társas dinamikák megismerése.

-Test és elme kapcsolata - Miért fontos a testet és elmét egyszerre különlévőnek és egységnek tekinteni, és hogyan tudod aktívan, minél több oldalról támogatni a saját utad könnyedségét a testeddel való kapcsolaton keresztül? Hogyan segítheti a test az elmét, hogyan segítheti az elme a testet, és hogyan újíthatod fel a testeddel való mentális kapcsolatodat - azaz hogyan uralhatod te magad ezt az oda-vissza segítségnyújtást? 

-Emberi kapcsolatok - Elvárások, bizalom, alá-fölérendeltség, kapcsolódás és más, emberi kapcsolatainkat befolyásoló tényezők, melyeket a megfelelően beállított gondolatok segítségével elkezdhetsz egy harmonikus mederbe terelni. Az emberi kapcsolódás szintén alapszükségleteink közé tartozik. Ha ezen a területen kicsit "takarítasz", vagy inkább így mondom: mentálisan felújítasz, azzal lényeges súlyt leszel képes lelökni a válladról. Hát még ha mélyen belefolysz a témába!
Figyelem: ez leginkább annyira szól a magaddal való kapcsolatodról, mint a másokkal való kapcsolatodról! 

-Regresszió, visszaesés-kezelés, újratervezés, célváltás - Elindultál, de visszaestél? Átlendültél a közepén, pedig majdnem feladtad? Közeledik a vége, és menekülőt fújnál? Nem csak elkezdeni nehéz, és nem csak ez igényel tudatosságot (feltéve, ha minél könnyedebben érnéd el a célodat), hanem a befejezés, az odaérés is. Hiszen mássá válunk az úton, megérkezéssel sokszor látványossá válnak mások számára is eredmények, megváltoztatunk dolgokat az életünkben, és ez az elménknek ijesztő (Miért? -> "Agyunk a mindennapokban" témakör!). Ha az elménknek valami ijesztő, elkezd vánszorogni felé, kb. úgy kezd el viselkedni, mintha a gyereket vinnéd a fogorvoshoz. Hogyan lesz ez az egész működés a lehető legkönnyebb? Könnyed technikák, emlékeztetők, az elménk működésének ismétlése a "befejezés" fókusszal. Hogyan kerülj vissza az útra, ha letértél róla? Hogyan fejezd be, amit elkezdtél? Miért nehéz a befejezés? Hogyan indulj újból tiszta lappal? Hogyan lépj a következő szintre, ha úgy érzed, elérted a plafont? Át kell ütni egy újabb plafont, vagy mi a helyzet a "megérkezéssel?"

Te mire használnád mindezt az új tudást és képességprofilt, ha már a birtokodban lenne?

Dióhéjban megismerted, hogy miről fog szólni az ÉRA.

MEDDIG TART, ÉS MENNYI IDŐT VESZ IGÉNYBE?

A program elemei:
-videók (podcastként is hallgathatod őket, nem szükséges nézni)
-PDF munkafüzetek

A program anyagához (videók és PDF-ek) 2 hónap hozzáférést kapsz, ami e-mailben érkezik hozzád a fizetést követő szerdai nap végéig. (Ha valami oknál fogva az e-mail nem érkezik meg, mindenképpen jelezd nekem!)

A videókat nagyon ritkán szükséges a szemeddel is figyelni, akkor sem életbevágóan fontos, így podcastként is hallgathatod főzés, teregetés, utazás vagy egyéb tevékenység közben.
A témakörökhöz tartozó videók átlagos hossza kb. 1 óra.

PDF-ek (munkafüzetek) készültek a legtöbb témakörhöz, melyeket kinyomtathatsz, vagy akár digitális formában is elvégezheted a feladatokat, ha a számítógépeden jegyzetelsz, vagy egy füzetbe írva, a neked tetsző tempóban és időbeosztásban. A PDF-ek valamelyike tartalmaz emlékeztető leírást a témáról, de a fő fókuszuk az interaktív feladatvégzés.

Fontos: A programhoz való hozzáféréshez Google fiók szükséges (g-mail-es e-mail cím)! Ha ez nem megoldható, írj üzenetet és megbeszéljük!

MI VAN, HA ELAKADOK, VAGY VALAMIT NEM ÉRTEK?

Ha elakadnál, vagy valami nem világos, esetleg felülvizsgálatot szeretnél kérni a feladatokkal kapcsolatban, gondolataiddal kapcsolatban, vagy csak megosztanád az élményeidet, lesz rá lehetőséged!Egy közös Excel fájl elérhetőségét is linkelem majd a hozzáférést rejtő e-mailbe, amibe bármikor felteheted a kérdéseidet, megoszthatod az élményeidet, és reagálni fogok rá! Segítek abban, hogy megfelelően gyakorold be az elhangzottakat, hiszen a precíz begyakorlásból lesz biztonságos eltérni a jövőben! :) Tehát ne aggódj, bár a program önálló feldolgozást kíván, nem hagylak magadra, ha szükséged lesz rá! Az élményeitekről, megfejtéseitekről pedig nagyon szívesen hallok! :)

HOGYAN TUDOK CSATLAKOZNI A PROGRAMHOZ?

A honlapon található "ÉRA PROGRAM - JELENTKEZÉS" fül alatt, ahová ez a gomb is vezet: Jelentkezem 
Fontos: A programhoz való hozzáféréshez Google fiók szükséges (g-mail-es e-mail cím)! Ha ez nem megoldható, írj üzenetet és megbeszéljük!

A jelentkezésedet követő szerdai nap végéig megérkezik hozzád a hozzáférést rejtő e-mail, linkekkel a PDF-ekhez, a videókhoz és a közös Excel fájlhoz, és kezdheted is a belső munkát, a felfedezést!
Ezt követően 2 hónapod van arra, hogy a neked tetsző tempóban és időbeosztásban dolgozd fel a témaköröket. A témakörök sorrendjéhez javaslatot találsz majd az anyagoknál.  Hetente kapsz motivációs és emlékeztető e-mailt a program végéig.

Alapvetően 3 blokkra osztottam a témaköröket, a javasolt sorrend ez alapján így néz ki:

Ha szeretnéd elsajátítani mindezt, akkor nincs más hátra, mint hogy nagyjából három egyéni ülés áráért te is csatlakozz az ÉRÁ-sokhoz!

MENNYIBE KERÜL A PROGRAM?

Képzeld, a program ára alig három egyéni coaching árának felel meg!


Ezért a 32.000 forintos árért megkapod tőlem az ÉRA teljes anyagához való hozzáférést, azaz:

13 témakör-videót (a témakörökhöz tartozó videók átlagos hossza kb. 1 óra),

10 letölthető PDF munkafüzetet (+ 2 mellékletet),

kérdezési lehetőséget a program teljes hossza alatt, és

2 hónap hozzáférést.

Ha szeretnéd átélni, amit az ÉRA nyújthat neked, akkor nincs más hátra, mint jelentkezni az alábbi gombra kattintva!

És most: vágj bele a kalandba! :)

JELENTKEZEM
Fontos: A programhoz való hozzáféréshez Google fiók szükséges (g-mail-es e-mail cím)! Ha ez nem megoldható, írj üzenetet és megbeszéljük!

Bizonytalankodsz? Nézd meg életem első youtube videóját a témában :)

Mesélek egy kicsit!
Hatalmas lépést jelentett számomra ennek a videónak az elkészítése.
Pár évvel ezelőtt napokig képes voltam szorongani, remegni és verítékezni, ha valaki elolvasta egy írásomat. Az elmém csak úgy csattogtatta a megalázó gondolatokat, amiket nem mondott senki, de "biztos ezt gondolja", vagy "mi van, ha ezt gondolja", és társai. Biztos neked is van kisebb-nagyobb tapasztalatod ilyen gondolatokról.
Most itt van ez a videó, és még sok másik, a fb oldal, a honlapom és maga az ÉRA program, amiben igyekszem ezt az egész mentálishozzáállás-csomagot átadni neked.
Szüntesd meg, hogy az életedet az elméd olyan részei uralják, amelyek alacsonyabb tudati szintű működések. Nagyon nagy hasznuk van, nem véletlenül léteznek - de meg kell tanulniuk, meg lehet tanulni, mikor van rájuk szükség, és mikor kell átadni a helyet a másik résznek. Akkor nincs rájuk szükség, amikor elolvassa valaki, amit leírtam, csak azért, hogy utána 3 napig remegjek a gyomoridegtől, hátha valami ismeretlen-százaléknyi-esélyű negatív dolog történik. Talán. Valamikor.
Nem. Ebből elég volt.
Az ÉRA technikáival felül tudok kerekedni az akaratlan önszabotálásaimon, és még mosolygok is néha, amikor visszakukucskál a hüllőagyam egy nem neki való szituációban. Integetünk egymásnak, és csendben leül a kispadra. Nem vagyunk rosszban, sőt! Rengeteget segít nekem! De teljesen más az életem, amióta a hüllőagyam is tudja, hogy ki a főnök a "házban". :)

Ha te is erre szomjazol, önmagad bátor megélésére szomjazol, akkor
JELENTKEZZ ITT,
mindössze 32.000 forintért! 

A program díját átutalással rendezheted, az ehhez szükséges információkat a Jelentkezésed után egy automatikus üzenetben kapod meg!

A program 32.000 forintos díjáért megkapod az ÉRA 

-13 darab témakör-videóját,
-10 darab letölthető PDF munkafüzetet
+ 2 mellékletet,
-2 hónap hozzáférést,
-kérdezési lehetőséget 

A videókat podcastként is hallgathatod, a PDF munkafüzetek kitöltésének módja is rád van bízva, így a lehető legnagyobb szabadságot élvezheted a program feldolgozása során!

Nem engedem el a kezed, ha elakadnál - ne feledd, a program során végig van lehetőséged kérdezni tőlem!

Ha tehát úgy érzed, hogy ez kell neked, JELENTKEZZ AZ ÉRÁ-BA!

Az ÉRA letölthető prospektusát itt találod: CSC ÉRA Prospektus.pdf


Megosztom veled a Bemutatkozás, útbaigazítás videót, ami már az ÉRA program működését és engem mutat be dióhéjban - ezzel indul az ÉRA! :)


Jelentkezéseddel nyilatkozol, hogy 
elolvastad és elfogadod az 
-Általános szerződési feltételeket és az
-Adatkezelési tájékoztatót, melyek a láblécen megtekinthetőek!

És mégegyszer :)
Fontos: A programhoz való hozzáféréshez Google fiók szükséges (g-mail-es e-mail cím)! Ha ez nem megoldható, írj üzenetet és megbeszéljük!

Várlak szeretettel!

Csinta Zsófia

pszichopedagógus-logopédus,
life coach